Màxim domini i victòria per la mínima de l’Atlètic Balears per encetar el camí cap a 1a RFEF

Els de Xavi Calm s'estavellen contra el travesser a la primera part però s'imposen gràcies a un gol cabdal d'Alberto Gil al minut 68

04/04/2021

L’objectiu de l’Atlètic Balears és la Primera Divisió federació i la primera passa ha estat òptima. Victòria per 1 a 0 contra el Don Benito després d’una primera part de monòleg blanc-i-blau. El travessser ha estat l’encarregat d’evitar els gols d’Armando primer i de José Peris abans del descans. L’ex balearico David Agudo ha donat l’únic avís extremeny, però René ha respost bé. Manel ha tengut també una clara ocasió just tornar dels vestidors, però la diana no ha arribat fins al minut 68. Alberto Gil fa un xut ajustat després d’una deixada de Manel per estrenar-se com a golejador aquest curs. Els de Xavi Calm sumen 27 punts i entren de ple en la lluita per la segona posició.