L’ambició de la Penya val els tres punts per començar la segona fase

Victòria per 1-2 al Prat tot i jugar amb 10 homes la darrera mitja hora de partit

04/04/2021

Victòria de la Penya Esportiva a la seva visita al Prat. Unes mans dels locals han originat el primer gol del partit al minut 47 gràcies al llançament des dels onze metres de Colau. Tot s’ha complicat cinc minuts més tard amb l’expulsió per vermella directa del lateral dels pitiüsos Fondarella. A més, al minut 62, el col·legiat ha assenyalat penal d’Andreu Hernández que ha transformat Montero en el gol de l’empat. Tot i jugar amb un home manco, la Penya ha cercat la victòria més que els locals i ha rebut el premi a la seva ambició. El menorquí Andreu Hernández ha tornat a ser el protagonista, en aquest cas de forma positiva, fent el gol de la victòria per col·locar la Penya en les posicions capdavanteres de la taula.