X

El lloguer de bicicletes passa per un mal moment al Port de Pollença per mor de la Covid-19

Només ha obert una empresa i ho fa amb un 5% de lloguers del que és habitual

04/04/2021

El lloguer de bicicletes passa per un mal moment al Port de Pollença per mor de la Covid-19

Les empreses de lloguer de bicicletes han notat una davallada important de negoci per mor de l’escassa arribada de turistes internacionals. A Pollença, el moviment per aquest sector sol començar per les vacances de Setmana Santa. Enguany però, només una empresa de lloguer de bicicletes s’ha animat a obrir. La seva propietària, Alicia, prepara la bicicleta per als seus clients. Una imatge ben habitual un divendres sant. Enguany però, ho fa amb comptagotes. Enguany, assegura, té un 5% de clientela del que seria habitual.  Els seus clients són principalment britànics però de moment, amb les restriccions, no se’ls veu per l’illa. La reactivació del turisme alemany ha servit per veure un poquet de moviment. També algun treballador estranger que aprofita els dies festius per passejar-se.

Els que més han vengut aquests mesos són els residents, ho fan diu Alicia amb reserves el mateix dia ja que es troben per la zona. Altres anys això hagués estat molt complicat. Solen tenir les reserves completes amb mesos d’antelació per als dies de Setmana Santa.

Precisament aguantar és el que han fet fins ara. Són l’única empresa de lloguer de bicicletes que ha obert aquestes festes i durant tot l’any al Port de Pollença. Ara esperen la reactivació del turisme britànic. Ja tenien moltes reserves pel maig, però no aturen d’ajornar-les.

 

04/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris