X

En llibertat amb mesures cautelars els dos homes que van agredir un policia local de Capdepera

Els retiren el passaport i els imposen una ordre d'allunyament de l'hotel de Cala Rajada

06/04/2021

En llibertat amb mesures cautelars els dos homes que van agredir un policia local de Capdepera

El jutge de guàrdia de Manacor ha decidit deixar en llibertat amb mesures cautelars els dos homes detinguts per l’agressió a un policia local de Capdepera el passat divendres a Cala Rajada.

Algunes de les mesures cautelars són la retirada del passaport, hauran de firmar cada 15 dies als jutjats i els hi imposen una ordre d’allunyament de l’hotel de Cala Rajada on es van produït els fets divendres passat.

L’advocat de l’Ajuntament de Capdepera, Jaume Campaner, no ha demanat presó preventiva per als acusats però si mesures cautelars: “Hem descartat sol·licitar presó preventiva perquè creguem que no ha de ser un càstig anticipat, temps hi haurà per jutjar aquestes persones. Però l’Ajuntament i els agents de la Policia Local si que temen que puguin abandonar l’illa per evitar el judici”.

Finalment, han declarat altres 11 persones en qualitat de testimonis.

Els dos acusats de l’agressió han mantingut un to conciliador, davant el jutge, i s’han mostrat penedits pel que va passar. Han dit que varen celebrar una festa amb els seus familiars, varen beure molt d’alcohol i la situació, asseguren, se’ls va anar de les mans. Això perquè, diuen, arrosseguen una sèrie de problemes amb la propietat de l’hotel de Cala Rajada que està davant del seu domicili.


El batle de Capdepera: “La nostra col·laboració amb la Guàrdia Civil passa a ser exclusivament la mínima”

06/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris