X

Antoni Salas (FELIB) crida a l’entesa entre Capdepera i la Guàrdia Civil

07/04/2021

Antoni Salas (FELIB) crida a l’entesa entre Capdepera i la Guàrdia Civil

Imatge d'arxiu d'un policia local de Mancor de la Vall

El president de la Federació d’Entitats Locals (FELIB) i batle de Costitx, Antoni Salas, es solidaritza amb l’Ajuntament de Capdepera i el seu cos de policia davant l’agressió d’un agent de servei el Divendres Sant i aposta per a què “si ha fallat la coordinació” [el batle gabellí s’ha queixat de les diligències practicades per la Guàrdia Civil], es revisi què ha passat i les parts “s’asseguin i parlin” perquè, “al cap i a la fi, d’una bona coordinació i relació entre els cossos i forces de seguretat, dependrà el benestar i seguretat de la població”.
Salas coincideix en què falten agents de policia locals, una mancança que es solventarà “temporalment” amb la incorporació immediata de reforços del borsí d’interins. Entrevistat a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, ha recordat que un estudi de fa quatre anys de l’entitat que presideix ja avisava d’una mancança de sis agents de mitjana en els municipis illencs.
“Les imatges m’alteraren, a qualsevol que ho veu li provoquen una sensació d’impotència i frutració molt gran que et du a la ràbia. Ningú pot quedar passiu davant uns fets com aquests”, ha dit Salas sobre els fets de Capdepera.

07/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris