X

El sector de l’allotjament turístic idea fórmules per fer feina amb poques despeses

Bones sensacions entre els empresaris que treballen a les zones més turístiques després de donar-li la benvinguda a la temporada aquesta Setmana Santa

07/04/2021

El sector de l’allotjament turístic idea fórmules per fer feina amb poques despeses

La incertesa del sector de l’allotjament turístic ha fet que siguin molt pocs els establiments que han obert portes per Setmana Santa com era habitual. Alguns, però, han ideat fórmules per fer feina amb poques despeses. És el cas del propietari d’un complex d’apartaments a Menorca.

Menorca ha viscut una Setmana Santa atípica i només uns pocs negocis situats a les urbanitzacions més turístiques han decidit obrir les seves portes. I en alguns casos, els resultats han superat les expectatives. A Cala en Porter, per exemple, Manuel Sabin, propietari d’un complex turístic, ha aconseguit omplir quinze dels seus apartaments.

La majoria dels visitants són turistes mallorquins que encara aprofiten les vacances escolars i que, atrets pel Camí de Cavalls, exploren la costa menorquina. Un inici tímid de la temporada que ha permès que altres empreses del sector serveis puguin començar a funcionar. Ara esperen poder-se mantenir durant els mesos vinents i que l’estiu sigui molt millor que el de l’any passat.

07/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris