X

Llucmajor treu a licitació l’explotació dels serveis de la platja de s’Arenal després de 50 anys

09/04/2021

Llucmajor treu a licitació l’explotació dels serveis de la platja de s’Arenal després de 50 anys

Visit Llucmajor

Per primera vegada, després de 50 anys, l’Ajuntament de Llucmajor treu a licitació l’explotació dels serveis de temporada de la platja de s’Arenal. Això és la gestió dels para-sols, gandules i el quiosquet. A més, Costes ha autoritzat que la concessió d’aquest serveis sigui de 4 anys, un període més llarg que en una situació de normalitat, perquè hi hagi més empreses interessades.

Fa 50 anys que la mateixa empresa concessionària explotava els serveis de la platja de s’Arenal de Llucmajor. En el 2019 es va finalitzar el contracte i l’ajuntament va decidir no renovar. Per mor de la pandèmia, l’any passat el procés va quedar paralitzat i l’ajuntament es va fer càrrec de la neteja de la platja i dels serveis. Enguany el consistori n’ha tret a licitació la seva explotació. Guillem Roig, tinent de batle de Medi Ambient, en declaracions a IB3 Ràdio, celebra que amb l’arribada d’una nova empresa es modernitzaran els serveis.

Les empreses interessades tenen fins a divendres dia 23 d’aquest mes per presentar-se. A més, explica Roig, Costes ha permès allargar el contracte a 4 anys. Així, diu, hi haurà més interessats en aquests moments complicats quan encara es desconeix com serà la temporada turística.

09/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris