X

El batle de Capdepera rebutja la “reunió express” per l’agressió als policies locals i Delegació de Govern la canvia de dia

Demana fer-la qualsevol altre dia de la setmana

09/04/2021

El batle de Capdepera rebutja la “reunió express” per l’agressió als policies locals i Delegació de Govern la canvia de dia

L’Ajuntament de Capdepera ha contestat a la convocatòria de Delegació de Govern per a una reunió el proper dilluns per l’agressió als policies locals, anunciant que no serà possible, i instant a posposar-la a “qualsevol dia de la setmana vinent”.

En el comunicat s’explica que el dilluns comença “un procés d’oposicions d’oficial en el qual el Cap de Policia de l’Ajuntament de Capdepera hi ha d’assistir com a President del tribunal”, pel que no es podria assistir a una reunió que qualifiquen d'”espress”.

L’escrit, signat pel batle Rafel Fernández, acaba incidint en el fet de què allò que s’ha d’analitzar “no són ni molt manco els de dia 2 d’abril, sinó sobretot les actuacions de la Guàrdia Civil des de dia 2 d’abril fins dia d’avui”.

Delegació de Govern a les Balears havia enviat avui una carta dirigida al batle de Capdepera en la qual el convidava a participar dilluns en una reunió, on també participarà la Guàrdia Civil, per a acostar postures. Tot després de les declaracions del batle on donava per rompuda la relació amb la Benemèrita per la seva tardança en les detencions dels dos homes que varen agredir dos agents de la Policia Local de Cala Rajada.

Previsiblement, i segons ha confirmat Delegació de Govern a IB3 Televisió, la reunió tendrà lloc el dimecres.

 

09/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris