X

Resignació en el sector de la restauració pel manteniment dels interiors tancats

El mal temps ha fet que aquells que no tenguin coberta la terrassa avui hagin viscut un dia magre

10/04/2021

Resignació en el sector de la restauració pel manteniment dels interiors tancats

Els restauradors de Mallorca i Eivissa han rebut resignats la decisió del Govern de mantenir tancats els espais interiors dels establiments. Ara, amb tan sols les terrasses obertes, els propietaris de bars i restaurants estan, més que mai, pendents del temps.

A zones de la Serra con Esporles ha plogut durant pràcticament tot el matí. Tot i que en general al municipi la gent fa molta vida a les terrasses, també quan plou, gràcies a algunes zones cobertes, pel que avui s’ha vist bastant moviment al passeig. Tot i això els restauradors esperen poder obrir els interiors en dies com aquests, ja que les taules a les terrasses són limitades quan plou.

També a la Serra, a Valldemossa, resignació entre els restauradors que veuen les seves terrasses pràcticament buides en dies de mal temps. La majoria no tenen zones cobertes, i els que en tenen o són molt petites o no les omplen. Esperen ja amb ganes poder obrir els interiors i també que s’allargui la restricción horària.

Al Port d’Andratx, per exemple, gran part de les terrasses tenen cobertes i avui s’ha pogut veure bastant de moviment de clients a les cafeteries. En canvi, els restaurants no eren gens optimistes.

10/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris