X

Espanya ja supera la xifra de 7 milions de persones que han rebut almanco una dosi

La Comunitat de Madrid ha demanat al Ministeri de Sanitat que els menors de 60 anys la puguin sol·licitar de manera voluntària

10/04/2021

Espanya ja supera la xifra de 7 milions de persones que han rebut almanco una dosi

Espanya ja supera la xifra de 7 milions de persones que han rebut almanco una dosi de la vacuna. Manco de la meitat, 3 milions, ja estan immunitzades amb la pauta completa Aquestes dades s’assoleixen enmig de la polèmica del vaccí d’Astrazeneca.

La Comunitat de Madrid ha sol·licitat de “manera formal” al Ministeri de Sanitat, a través de la Comissió de Salut Pública, que els menors de 60 anys puguin vacunar-se de manera voluntària amb Astrazeneca.

Així ho ha anunciat aquest dissabte el conseller de Sanitat madrileny, Enrique Ruiz Escudero, durant una visita al Wizink Center, l’antic Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid, en el qual s’ha habilitat el tercer dispositiu de vacunació massiva de la regió que va començar a funcionar ahir.

En el cas que es doni llum verda a la vacunació amb el fàrmac anglosuec a persones menors de 60 anys, es facilitaria als interessats “un consentiment informat, com en qualsevol altre medicament”, perquè el ciutadà pugui signar-lo.

10/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris