X

L’Associació d’Habitatges Turístics d’Eivissa espera arribar al 85% d’ocupació al juliol i agost

A Eivissa hi ha 120 cases de camp que es lloguen turísticament i 25 empreses comercialitzadores

11/04/2021

L’Associació d’Habitatges Turístics d’Eivissa espera arribar al 85%25 d’ocupació al juliol i agost

El sector dels habitatges vacacionals a Eivissa es mostra optimista amb vista a la pròxima temporada. Asseguren que el ritme de reserves és bo i confien que el percentage de població vacunada als països emissors permetrà tenir una ocupació de fins al 85%.

A l’illa d’Eivissa hi ha 120 cases de camp que es lloguen turísticament i 25 empreses comercialitzadores. En total, uns 20.500 llits registrats en habitages turístics legals. L’any passat el sector només va arribar a una ocupació del 55% i el 60% als mesos de juliol i agost. Enguany s’esperen xifres millors i que, durant aquests mesos centrals, es pugui arribar al 85%.

Les condicions de les reserves permeten la cancel·lació fins al darrer moment. Les reserves d’abril i de la primera quinzena de maig han estat gairebé en la seva totalitat cancel·lades o desplaçades a setembre i octubre i, ara mateix, només es preveu una ocupació per aquest període del 5%.

Esperen que el ritme de vacunació als països emissors com Alemanya, els Països Baixos o el Regne Unit els ajudi a obtenir bones xifres i reclamen controls al port i l’aeroport.

11/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris