Passa enrere del Poblense a Melilla

Els gols d'Aitor Pons i Raúl Beneit no eviten la derrota dels d'Óscar Troya

11/04/2021

El Poblense no ha pogut perllongar la bona ratxa de resultats en la seva visita a l’Álvarez Claro de Melilla. El partit que s’ha complicat des del començament. Al minut 12 una centrada d’Isi Gómez s’enverina i es fica dins la porteria d’Imanol. Ha estat l’1-0 del Melilla. La represa no ha pogut començar pitjor per als d’Óscar Troya: greu errada del porter i gol de Ferrera, que feia 4 minuts que jugava al camp. El panameny s’ha volgut exhibir i, tres minuts després, ha culminat una gran jugada individual per fer el 3-0.

Óscar Troya ha tret tota la dinamita, però la reacció ha arribat tard. Quan faltaven 10 minuts per al final, Aitor Pons ha retallat distàncies i, cinc minuts després, Raúl Beneit ha fet somiar amb l’empat amb aquest golàs. Hi ha hagut reaccions, però ha faltat temps. El Poblense torna de Melilla amb la primera derrota de la segona fase.