X

Victòries d’Eivissa, Atlètic Balears i Penya Esportiva; el Poblense l’únic que cau

Els palmesans es col·loquen en posicions de disputar la pròxima temporada la Primera Divisió

11/04/2021

Victòries d’Eivissa, Atlètic Balears i Penya Esportiva; el Poblense l’únic que cau

Eivissa 2 – 1 Barça B
Victòria d’or per a la UD Eivissa, que s’ha imposat a Can Misses al Barça B.

Ben prest s’avançaven els eivissencs amb un gol en pròpia porta; però a la mitja hora de partit Peque igualava el marcador. Igualtat que s’ha mantingut fins al tram final quan Sergio Castel ha fet el 2 a 1 definitiu.

Amb aquest resultat l’Eivissa continua líder, i amplia les distàncies amb els seus perseguidors, deixant per tant molt de cara la classificació dels eivissencs per al playoff d’ascens.

 

Penya Esportiva 2 – 0 Hospitalet
La Penya Esportiva s’ha imposat a l’Hospitalet (2-0). Un resultat que enlaira els de Raül Casañ al lideratge provisional del seu grup.

Els locals han dominat la primer part i han resolt en cinc minuts. Al minut 40, falta a la frontal de l’àrea i xut espectacular de Colau. Llançament a l’escaire per firmar un dels gols de la temporada a Santa Eulària. La segona diana arriba a un minut del descans. Desgavell entre Alex Felip i el porter Aliaga, que Nacho no desaprofita per fer el 2 a 0 definitiu.

Villanovense 0 – 2 Atlètic Balers
Victòria també de l’Atlétic Balears, segona consevutiva dels palmesans, que els col·loca en plaça per disputar la pròxima temporada la Primera Divisió.

0 a 2 s’han imposat els de Xavi Calm en la seva visita al Villanovense extremeny. Manel i Vinicius han fet els gols.

Melilla 3 – 2 Poblense
Cas contrari ha viscut avui migdia el Poblense, que no ha pogut sumar en la seva visita al Melilla.

Des del començament del partit els locals s’han mostrat superiors, arribant a sumar el 3 a 0 poc després de la represa.

Óscar Troya ha tret tota la dinamita, però la reacció ha arribat tard, tot i tenir ocasions clares. Quan faltaven 10 minuts per al final, Aitor Pons ha retallat distàncies i, cinc minuts després, Raül Beneit ha fet somiar amb l’empat. Però ha faltat temps. El Poblense torna de Melilla amb la primera derrota de la segona fase.

 

11/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris