X

La setmana Santa dona aire al sector turístic

Empreses de rentacars o pàrquings de l'aeroport han pogut tornar a obrir les portes

11/04/2021

La setmana Santa dona aire al sector turístic

La Setmana Santa ha permès fer un alè a moltes empreses que depenen gairebé exclusivament del turisme. Després de mesos sense obrir, l’arribada de turistes internacionals, sobretot procedents d’Alemanya, ha fet que molts negocis s’animin a tornar a obrir les portes. A més, molts de treballadors han tornat a la feina després de mesos a l’atur o dins un ERTO.

Un d’aquests sectors és el dels rentacars. Entre els clients dels aeroports i dels hotels han pogut omplir gairebé el 100% de la flota que havien preparat per a aquestes dues darreres setmanes. Tot i això, en comparació al mateix període de l’any 2019, l’activitat no ha arribat ni a la meitat.

Una situació semblant han viscut les empreses que es dediquen al pàrquing de cotxes a l’aeroport de Son Sant Joan. Un sector que ha pogut obrir les portes gràcies al turisme internacional. A l’empresa ‘Low Cost Pàrquing’, asseguren que el 50% dels clients són d’Alemanya i que el volum de feina no ha arribat ni a la meitat en comparació a altres anys.

Ara la mirada ja està posada a l’estiu. Intentar tornar a la normalitat durant la temporada alta serà clau perquè molts d’aquests negocis puguin sobreviure.


 IB3´àudios Escolta la notícia completa a l‘informatiu cap de setmana d’Ib3 Ràdio

11/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris