El Mallorca torna a escapar-se

Una victòria 2-0 contra el Lugo que dona als vermells un matalàs de 8 punts amb la lluita per l'ascens directe quan falten 8 jornades

11/04/2021

El Mallorca tenia davant una oportunitat de donar un cop a la classificació i ha sortit disposat a no desaprofitar-la. Ni un minut havia transcorregut quan Dani Rodríguez marca l’1-0. Pilota enverinada per a la defensa del Lugo i Dani Rodríguez afusella al pal llarg. El gol ha permès al Mallorca dominar, però el Lugo no ha renunciat de tant en tant a visitar l’àrea de Manolo Reina.

Ambdós equips s’han donat una treva i no ha estat fins als darrers minuts que s’han tornat a veure aproximacions a l’àrea. Joan Sastre ha posat a prova Cantero i Chris Ramos, a Manolo Reina. El porter andalús ha salvat l’empat.

A la represa, els dos equips hi han posat intencions, però sense perill. Per a desembossar, Luis García Plaza ha donat entrada a Íñigo Ruiz de Galarreta, que, superada la lesió, tornava a jugar 7 partits després. També ha apostat per Víctor Mollejo i l’extrem només ha tardat 2 minuts a respondre amb el 2-0. Era l’estrena del d’Alcázar de San Juan amb la camiseta vermella.

Poques ocasions, però màxima eficàcia. El Mallorca veu una jornada més a prop la Primera Divisió.