X

La Part Forana es prepara per a la commemoració del Dia del Llibre

Manacor i Felanitx recuperen els actes presencials després que l'any passat els varen suspendre per culpa del confinament.

12/04/2021

La Part Forana es prepara per a la commemoració del Dia del Llibre

Manacor recupera aquest any la celebració del Dial del Llibre de manera presencial, això sí, extremant les mesures de seguretat sanitària. Els actes programats durant tota la setmana que ve inclouen presentacions de llibres o contacontes per als infants i es faran repartits pels diferents nuclis de població del municipi. I tot i que el claustre acollirà novament la tradicional Fira del Llibre, aquest any només s’hi podran instal·lar 4 paradetes.

En el cas de Felanitx la commemoració du per nom Setmana Literària i es durà a terme des de dissabte que ve i fins el dia 2 de maig.  L’acte central serà una Fira del Llibre que tendrà lloc a la plaça Pax i a la que hi prendran part amb una paradeta les llibreries del municipi. Unes llibreries que aquests dies ja estan rebent les novetats editorials d’aquest any algunes de les quals ja llueixen als aparadors. A part dels llibres, el programa d’actes el completen presentacions literàries o un recital de poesia.  El dia del llibre, dia 23, els infants seran el protagonites de la jornada. A ells estarà dedicat el mercadet de Sant Jordi que es farà al mercat municipal.

12/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris