X

L’Índia supera el Brasil com el segon país al món més afectat per la pandèmia

Malgrat la pandèmia gairebé un milió d'hindús han participat aquest dilluns en el festival Kumbh Mela

12/04/2021

L’Índia supera el Brasil com el segon país al món més afectat per la pandèmia

L’Índia ha superat el Brasil com el segon país al món més afectat per la pandèmia del coronavirus, amb més de 13,5 milions de casos acumulats, enmig d’una segona onada de la malaltia al país, molt més ràpida que la primera.

L’Índia ha sumat aquest dilluns prop de 170.000 nous casos, la qual cosa suposa un nou rècord diari de positius. Completa així el sisè dia consecutiu a superar els seus propis rècords nacionals. Pel que fa al nombre de morts ha superat el llindar dels 170.000 morts, després de sumar-ne 904 en les darreres 24 hores.

I malgrat la pandèmia i el descontrol amb els nous casos de coronavirus, gairebé un milió d’hindús han participat aquest dilluns en el festival Kumbh Mela, a la ciutat de Haridwar, en el nord del país, i s’han banyat en el Ganges, a primera hora del dia. Els pelegrins se submergeixen en les aigües d’aquest riu considerat sagrat per a purificar-se i alliberar-se dels seus pecats.

El Kumbh Mela és un festival hindú que se celebra cada dotze anys i suposa l’aglomeració popular més gran del món, amb la concentració d’uns 80 milions de pelegrins al llarg dels dos mesos que dura.

12/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris