X

82 policies locals de Palma conformaran el dispositiu especial d’estiu

Es posarà en marxa el 3 de maig fins el 3 d'octubre.

13/04/2021

82 policies locals de Palma conformaran el dispositiu especial d’estiu

Cala Major és una de les tres zones on la policia local de Palma desplegarà el dispositiu especial durant l’estiu. Les altres seran el centre de Ciutat i la Platja de Palma. Entre el 3 de maig i el 3 d’octubre, 82 agents es dedicaran en exclusiva a aquests punts neuràlgics per als turistes. Vigilaran que s’hi respectin les mesures sanitàries i també hi impediran botellades i trilers. Aquests efectius no tendran vacances durant tot l’estiu i operaran entre les 10 del matí i les dues de la matinada, cada dia de la setmana. La resta de la nit, la cobriran efectius d’altres unitats.

El nou sistema representa un canvi radical respecte del dispositiu d’anys anteriors, en què els agents no estaven destinats de manera exclusiva a aquestes zones turístiques i es generaven moltes hores extres del personal que suposaren una reserva per poder abonar-les de 700.000 euros només l’any passat.

D’altra banda, l’ajuntament ha informat avui que, al llarg de l’any, s’incorporaran al cos policial el centenar d’agents que han obtingut una plaça a les darreres oposicions. El consistori ja prepara una nova oferta pública de 54 places que està pendent de publicació de la convocatòria.

13/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris