X

Hotels de Mallorca retarden les obertures pel baix nivell de reserves

A S'Arenal de Llucmajor tots els hotels continuen tancats i no es preveu una mínima obertura fins al maig

13/04/2021

Hotels de Mallorca retarden les obertures pel baix nivell de reserves

Hotelers de Mallorca estan retardant les obertures previstes dels seus establiments, pel baix nivell de reserves de turistes internacionals, el retard del turisme britànic la gran incertesa lligada a l’evolució de la pandèmia.

La situació afecta Llucmajor, on el 82% de la planta roman tancada, i especialment a la zona madura de s’Arenal.  Abans de la pandèmia per aquestes dates, la majoria dels hotels de s’Arenal estaven oberts. Però actualment els 12 establiments de la zona estan tancats. A més, els hotelers han començat a retardar les obertures.

HM Hotels, que preveia obrir un dels seus establiments a la zona a l’abril, ha retardat l’obertura fins al maig, de moment. HM només obrirà un dels 8 establiments que té a tota la Platja de Palma, el pròxim dia 15, tal com ha explicat a IB3 Notícies el seu conseller delegat, Antoni Horrach.

Després d’una Setmana Santa amb un 70 per cent d’ocupació a la Platja d Palma, els hotels s’enfronten a una davallada de reserves i els empresaris només confien que comenci a recuperar-se pel maig, segons les previsions de l’Associació Hotelera.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle de Llucmajor, Éric Jareño, han explicat al sector turístic de Llucmajor totes les ajudes directes disponibles per als sectors productius.

La poca oferta complementària oberta a S’Arenal només pot confiar en la clientela local i els pocs turistes que arriben des de Palma. Alguns acaben d’obrir portes, amb l’esperança que comenci la temporada. Però ningú confia que l’activitat revifi abans del juny.

 

13/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris