X

Juaneda es prepara per fer aquest estiu fins a 4.000 PCR diàries als turistes a Menorca

Hotels i turoperadors negocien acords amb la sanitat privada per abaratir les PCR i incloure-les en els paquets turístics

15/04/2021

Juaneda es prepara per fer aquest estiu fins a 4.000 PCR diàries als turistes a Menorca

Clíniques i laboratoris privats es preparen per poder fer front a l’allau de proves PCR que hauran de fer quan comenci la temporada turística. Molts turistes se l’hauran de fer, per tornar als seus països… i això suposa un cost afegit a les vacances. Per això, hotels i turoperadors negocien acords amb la sanitat privada per abaratir les proves i que estiguin dins el paquet turístic. Una PCR costa, a les illes, entre 90 i 150 euros… per persona.

El sector turístic treballa a marxes forçades amb la sanitat privada per intentar abaratir al màxim possible l’estada de visitants a Menorca i fer compatibles les seves vacances amb el sobrecost que, inevitablement, vindrà aparellat a l’exigència dels tests anti-Covid. La patronal hotelera tem, però, que junt amb l’ecotaxa dissuadeixi molts turistes de viatjar.

Al Grup Juaneda, la major clínica privada de Menorca, ho tenen tot enllestit per donar resposta a l’allau de proves que s’exigiran aquest estiu als turistes. El grup ha adquirit maquinària per poder fer fins a 4.000 proves diàries i té una unitat mòbil que fa PCR a demanda dels hotels. A l’estiu obriran els 10 centres mèdics que el grup té repartits per diferents urbanitzacions de Menorca.

Juaneda ja ha tancat un acord amb l’operador turístic MTS per fer les proves als clients de l’aerolínia Luxe Air, que volarà a mitjans de maig cap a l’illa.

15/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris