X

55 nous casos i cap nou mort per Covid-19 a Balears

No s'ha notificat cap nova víctima mortal per covid aquest divendres i el nombre total de defuncions fins ara continua en 781

16/04/2021

55 nous casos i cap nou mort per Covid-19 a Balears

Tancam aquest divendres amb un repunt de nous contagis. Salut avui ha notificat 55 nous casos de covid a les illes (58.349 en total),  una xifra que supera la dels curats: 43 persones han superat la malaltia a Balears en les darreres hores.

El que sortosament no puja és la xifra de morts, no s’ha notificat cap nova víctima mortal per covid avui i el nombre total de defuncions fins ara continua en 781. En registrar-se més nous contagis que altes, la xifra de pacients actius, és a dir els que passen la malaltia, puja. Avui hi ha 1.281 persones en seguiment per Covid, dotze més que en les darreres 24 hores.

La taxa de positivitat de les 3.271 proves diagnòstiques realitzades ahir dijous, és del 2,69% (1,27% en la jornada anterior).

UN NOU BROT FAMILIAR A MENORCA

Menorca ha registrat quatre nous contagis en les últimes 24 hores, tres dels quals corresponen a un brot familiar, segons ha informat aquest divendres l’Àrea de Salut de Menorca. D’aquesta manera, aquest divendres són 26 els casos actius diagnosticats a l’illa. Un d’ells es troba a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’Hospital Mateu Orfila de Maó i un altre correspon a un professional sanitari que està en seguiment per part de Salut Laboral.

BAIXEN LES HOSPITALITZACIONS A EIVISSA

El nombre de persones hospitalitzades per Covid-19 a Eivissa ha caigut de fa tres mesos i mig. El passat 30 de desembre es comptabilitzaven 17 persones ingressades per Covid, mentre que aquest divendres hi ha 15 pacients hospitalitzats, 11 d’ells a planta sense el virus actiu i quatre, a l’UCI.

En les últimes hores, el Laboratori de Microbiologia ha detectat sis positius, un d’ells a Formentera. El nombre de casos actius se situa així en 115, 13 d’ells a Formentera. En aquesta última jornada, els facultatius han donat nou altes, una d’elles a hospitalització. D’altra banda, quatre professionals estan en vigilància activa, però cap d’ells és positiu.

LA SITUACIÓ A LES RESIDÈNCIES

Quant a la situació de les residències d’ancians, 3 treballadors continuaran amb la infecció activa i hi ha 9 casos de contagis entre els professionals sanitaris de les illes.

 

16/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris