X

Detenen un home que amenaçava amb una motoserra per no dur la mascareta a Eivissa

La Policia Nacional l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces

16/04/2021

Detenen un home que amenaçava amb una motoserra per no dur la mascareta a Eivissa

Moment de la detenció (Policia Nacional)

Agents de la Policia Nacional van detenir dimarts passat un individu d’origen romanès de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces. Segons els testimonis, el detingut va amenaçar amb una motoserra un client, després de recriminar-li que es posés la mascareta.

Els agents van ser comissionats per la Sala CIMACC del 091 a la terrassa d’un bar situat en un carrer del centre de Vila. Quan varen arribar, els policies varen entrevistar el requeridor. Aquest els va explicar que, moments abans, es trobava a la terrassa d’un altre bar i que un home l’havia amenaçat amb una motoserra per no dur la mascareta posada, quan ell mateix tampoc no la duia.

Segons va explicar el testimoni, l’individu, amb un estat elevat de nervis i actitud agressiva, va començar a cridar i va ser llavors quan va posar en marxa la motoserra que duia i es va acostar a la víctima.

Després de l’incident, els agents varen poder localitzar l’individu que es trobava als voltants del centre de la ciutat, encara amb la motoserra entre les mans i un bidó de benzina. Després de realitzar les gestions oportunes, els policies varen procedir a la detenció de l’home, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

16/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris