X

10 mil alumnes esperen per examinar-se de cotxe a Mallorca

L'Associació Balear d'Autoescoles reclama a la DGT que autoritzi els examinadors a fer hores extra per reduir la llista d'espera

16/04/2021

10 mil alumnes esperen per examinar-se de cotxe a Mallorca

10 mil alumnes de les autoescoles de Mallorca estan a l’espera de poder examinar-se. L’Associació Balear d’Autoescoles reclama a la Direcció General de Trànsit que autoritzin els examinadors a fer hores extra per reduir la llista d’espera que, si no es fa res, s’incrementarà considerablement de cara als mesos d’estiu.

Els alumnes que fan pràctiques a Mallorca han d’esperar entre un mes i dos mesos de mitjana per poder examinar-se i això que ens trobam en “temporada baixa”, ja que el nombre d’alumnes que s’examinen s’incrementa considerablement durant l’estiu. La llarga espera obliga els alumnes a allargar les pràctiques per no perdre el que han après abans no s’examinen.

A Mallorca hi ha destinats 17 examinadors, una xifra que s’incrementarà en 2 durant els pròxims mesos de manera temporal. Tot i això, les autoescoles consideren que és una xifra insuficient i reclamen solucions definitives per a la falta d’examinadors, un problema que asseguren que s’arrossega des de fa anys.

Per tal d’intentar cercar una solució al col·lapse, dimarts que ve representants de l’Associació Balear d’Autoescoles es reuniran amb la directora de la Prefectura Provincial de Trànsit, a qui traslladaran les seves reivindicacions.

16/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris