X

Restauradors de Menorca veuen insuficient només obrir terrasses per sopar els cap de setmana

Els afectats lamenten que no se'ls permeti obrir els interiors i continuen reclamant que el toc de queda s'endarrereixi fins a les onze

17/04/2021

Restauradors de Menorca veuen insuficient només obrir terrasses per sopar els cap de setmana

EFE/David Aguilar

Propietaris de bars i restaurants de Menorca veuen insuficient només obrir terrasses per sopar els cap de setmana a partir del pròxim divendres. I és que, en principi, tot fa indicar que no podran oferir sopars als interiors dels seus establiments; ni tampoc està gens clar que el Govern atengui la seva petició de poder endarrerir el toc de queda fins a les onze de la nit.

Els restauradors menorquins entenen que no s’obri un poc més el ventall, sobretot tenint en compte que els casos actius de Covid avui a Menorca (26 i només una persona ingressada a l’hospital ateu Orfila), se situen en xifres molt similars a les de finals de setembre.

Fins i tot responsables d’establiments que tenen un bon nombre de taules a l’exterior no veuen clar que oferir sopars fins a les deu a les terrasses els cap de setmana serveixi per atraure gaire més clientela; sobretot si no s’allarga l’horari. Amb els que hem pogut xerrar ni tan sols ho veuen com a una solució real per començar a aixecar els ERTOS.


Els restauradors de Mallorca demanen que s’amplï l’horari d’obertura de terrasses com a Menorca

17/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris