Victòria in extremis del Palma Futsal davant l’Osasuna per 5-4

Raúl Campos ha sentenciat el partit a set segons del final

17/04/2021

Després d’arrancar el partit com un canó, res feia pensar que el Palma hauria de sofrir tant per acabar celeberant una victòria contra l’Osasuna Magna. Els mallorquins s’han avançat ben prest amb aquest córner de Lolo que entra directe al fons de la xarxa. Higor ha posat el 2-0 amb aquest xut de taló després de la rematada de Raúl Campos. L’Osasuna ha escurçat distàncies amb un gol de Wanderson que Carlos Barrón no ha pogut aturar. Joao ha fet el 3-1 des de la frontal i fregant el pal. A la segona meitat se’ls han complicat les coses als de Vadillo. Tot just arrancar, l’Osasuna ha igualat el marcador en només un minut: primer amb aquest golàs de Linares i segons després amb el segon de Wanderson que remata en el segon pal. I dos minuts després Fabinho ha sorprès Carlos Barrón, avançant el Xota. Xerrada necessària de Vadillo que sembla que ha fet efecte i Higor ha tornat a empatar el matx. I quan semblava que el 4-4 seria el marcador definitiu ha aparegut Raúl Campos. L’internacional ha sentenciat el partit a set segons del xiulet final.