X

La Policia Local denuncia 18 persones per participar en festes il·legals a Eivissa

Es tracta de tres intervencions a tres habitatges diferents en els quals hi havia persones no convivents que no respectaven el toc de queda

18/04/2021

La Policia Local denuncia 18 persones per participar en festes il·legals a Eivissa

Agents de la Policia Local d'Eivissa (Imatge d'arxiu)

La Policia Local d’Eivissa ha denunciat 18 persones que participaven en tres festes il·legals. Segons ha informat l’Ajuntament d’Eivissa, la primera intervenció va tenir lloc aquest dissabte a les 23.15 hores, quan els veïns d’un pis del carrer Vicente Serra van avisar als agents. La Policia Local va denunciar quatre persones no convivents i es van interposar tres denúncies per vulnerar el toc de queda, així com la corresponent denúncia per infringir la normativa municipal de sorolls.

La segona intervenció va tenir lloc en una casa de Dalt Vila vora les 23.55 hores. En total van ser denunciades sis persones per reunir-se vulnerant les normes. Altres cinc denúncies van ser interposades per no respectar el toc de queda i una més per incomplir les ordenances.

Una altra intervenció va tenir lloc en una casa de l’avinguda de Sant Jordi cap a les 00.45 hores, amb vuit persones denunciades en total. Altres set denúncies van ser interposades per no respectar el toc de queda i una més per incomplir la normativa municipal de sorolls.

Així mateix, la Policia Local ha intervingut al voltant de les 01.30 hores un botellada que se celebrava al barri de Can Escandell, amb quatre persones denunciades per consumir alcohol al carrer i vulnerar el toc de queda.

18/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris