X

Per primera vegada Sant Lluís tria els artistes que hi actuaran a l’estiu mitjançant un càsting

Veïns, professionals i ajuntament han avaluat 26 propostes de caràcter musical i d'altres arts escèniques

18/04/2021

Per primera vegada Sant Lluís tria els artistes que hi actuaran a l’estiu mitjançant un càsting

Un jurat format per un artista, un santlluïser jove, un altre d’adult i una representant de l’Ajuntament han avaluat quins seran els creadors i intèrprets que formaran part de la iniciativa ‘Artistes al Carrer’ que el consistori de Sant Lluís programa durant els caps de setmana d’estiu.

És la primera vegada que aquesta selecció es du a terme mitjançant audicions, que s’han dut a terme a la Sala Albert Camús. Entre dissabte i diumenge hi han passat 26 artistes (o duets) que han presentat les seves propostes per poder formar part de les 35 actuacions que l’Ajuntament programarà els caps de setmana d’estiu, a tres punts del poble i al nucli costaner de Punta Prima. Abans d’apuntar-s’hi tots els aspirants coneixien el caixet que els ofereix el consistori.

Bona part de les propostes exhibides a l’escenari de la Sala Albert Camús han estat de caràcter musical, però també se n’hi han presentat d’altres arts escèniques com teatre, dansa circ o performances. Entre els participants la valoració ha estat d’agraïment pel fet que el reconeixement al suport que han suposat els artistes durant la pandèmia es transformi en oportunitats de feina i en indrets per connectar amb el públic.

Les deu propostes que rebin millor valoració també tindran el suport municipal per ajudar els artistes a poder actuar arreu de Balears.

18/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris