X

L’EFM invertirà 530.000 euros en reformes al cementeri de Palma

Amb aquests doblers, obriran nous carrers per evitar caminar sobre les sepultures i crearan un sistema d'evacuació de l'aigua de pluja

18/04/2021

L’EFM invertirà 530.000 euros en reformes al cementeri de Palma

La Funerària de Palma s’ha marcat per enguany un projecte pendent a la zona coneguda com a Son Tril·lo, on la majoria de les tombes daten del segle XIX. La intervenció farà que la part més antiga del cementeri sigui més accessible.

Enguany l’Empresa Funerària Municipal de Palma invertirà 530.000 euros en la renovació del principal cementeri de Ciutat. Amb aquests doblers, obriran nous carrers per evitar caminar sobre les sepultures. A més, crearan un sistema d’evacuació de l’aigua de pluja.

Les obres implicaran moure tombes com aquestes, on, en el futur, hi haurà un carrer. I de passada, faran altres treballs de manteniment. Si no fessin les obres per evacuar l’aigua de pluja, aquests murs de contenció correrien el risc d’esfondrar-se amb el temps.

Si es compleix el calendari, tots aquests treballs començaran cap al setembre. La feina que ja s’ha començat és la de traslladar algunes sepultures. Per a això, necessiten la col·laboració de les famílies dels difunts.

Les obres de reforma de la part antiga del cementeri de Palma encara no estaran acabades. Encara quedarà una tercera fase de remodelació per adequar Son Tril·lo.

18/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris