X

La defensa de l’acusat per la mort d’un turista a Magaluf diu que ell no va ser l’autor del cop mortal

L'empleat d'un pub de Punta Balena que va colpejar la víctima està acusat per homicidi i li reclamen 12 anys de presó

19/04/2021

La defensa de l’acusat per la mort d’un turista a Magaluf diu que ell no va ser l’autor del cop mortal

Comença el judici per la mort d’un turista britànic, a Magaluf, a l’abril de 2018. La fiscalia acusa l’empleat d’un pub de Punta Balena per homici i reclama per a ell 12 anys de presó. Al seu escrit relata que l’home va colpejar a la cara i al cap a la víctima, que va morir 4 dies després de l’agressió a un hospital. També acusa l’encarregat del local per encobriment. Segons la fiscal, l’home va mentir a la Guàrdia Civil durant la investigació. Va declarar que no sabia res de l’incident i que la càmera de seguretat de l’establiment estava avariada. Per a aquest acusat, reclama 20 mesos de presó.

Aquest dilluns, s’han llegit els escrits de defensa en els quals els advocats dels acusats han negat els fets que els imputen. La defensa de l’acusat per homicidi ha reconegut que el seu client va agredir la víctima, que li va donar una galtada i que va intentar reduir-lo. Però assegura que no va ser ell qui li va donar el cop al cap que li va provocar la mort. Apunta a una tercera persona.

Pel que fa a l’acusat per encobriment, la seva defensa contradiu a la fiscalia i manté que sí va col·laborar amb els investigadors.

19/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris