X

La Galeria Gayón s’inaugura amb l’obra de l’artista veneçolà Carlos Cruz-Díez a la seva façana

Es tracta del muntatge 'Inducció Cromàtica a doble freqüència', una obra que mesura gairebé 6 metres d'alt i està concebuda per a veure's des de lluny

19/04/2021

La Galeria Gayón s’inaugura amb l’obra de l’artista veneçolà Carlos Cruz-Díez a la seva façana

Una obra d’art en un espai públic és màgica perquè la gent en pren possessió i se n’encapritxa. Aquesta declaració de principis de l’artista veneçolà Carlos Cruz-Díez podria servir perfectament per a l’obra que des d’aquest cap de setmana ja es pot veure a la façana de la Galeria Cayón de Maó. Es tracta del muntatge “Inducció Cromàtica a doble freqüència”. L’obra mesura gairebé 6 metres d’alt i està concebuda per a veure’s des de lluny i, segons un s’apropi, s’allunyi o es desplaci al seu costat, vagi descobrint els diferents colors que apareixen i desapareixen segons l’espectador se situï en un punt o un altre i segons l’efecte de la llum.

“Inducció Cromàtica a doble freqüència” només s’havia presentat l’any de la seva creació, el 2016, en la façana d’un dels espais de la Galeria Cayón a Madrid. A partir del mes de juny, l’espai obert a Maó permetrà conèixer amb més detall les línies d’investigació de l’artista veneçolà.

En l’actualitat, i fins al mes de juny, el Museu Nacional Reina Sofía de Madrid realitza una exposició dels seus treballs com a dissenyador sota el títol “El pes de la forma”.

19/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris