L’empat de l’Almeria contra l’Espanyol permet al Mallorca recuperar la tranquil·litat

L'equip andalús només retalla un punt al de Luis García Plaza i es queda a set més golaveratge quan manquen només set jornades pel final de la lliga

20/04/2021

L’Almeria tenia l’oportunitat aquest dilluns de retallar distàncies i situar-se a cinc punts del Mallorca, però no ho ha aconseguit. L’equip andalús només ha pogut empatar a un contra l’Espanyol i d’aquesta manera tan sols escurça un punt la distància amb l’equip mallorquí que és ara de set i golaveratge a favor dels de Son Moix.

Al minut 50 Sadiq marcava l’1-0 per l’Almeria però vuit minuts més tart, l’espanyolista Dimata acoseguia establir l’1-1 definitu al marcador. Amb l’empat l’Almeria desaprofita l’oportunitat que li havia concedit el Mallorca amb la derrota de dissabte contra el Castelló. Això permet recuperar la respiració tranquil·la a l’equip de Luis Garcia Plaza que, amb set punts d’avatatge respecte l’Almeria,  ara té per davant set jornades per aconseguir  l’ascens directe a Primera Divisió.

En cas que l’Almeria guanyàs els set partits que resten, el Mallorca necessitaria sumar 14 punts per ascendir. És a dir, hauria de guanyar cinc partits o quatre i empatar-ne dos per finiquitar el retorn a Primera.