X

El sector de l’oci nocturn proposa test d’antígens a les portes de les discoteques

A Eivissa la seva intenció és "obrir el mes de juny o juliol, si la vacunació avança a bon ritme"

20/04/2021

El sector de l’oci nocturn proposa test d’antígens a les portes de les discoteques

El sector de l’oci nocturn està fent feina per poder reobrir aquest estiu si es reactiva la temporada turística i les dades epidemiològiques ho permeten. El gerent de l’Associació d’Oci Nocturn d’Eivissa, José Luis Benítez, assegura que la seva intenció és obrir el mes de juny o juliol. Una reobertura que seria possible si la vacunació avança a bon ritme. Per aconseguir obrir els locals d’oci nocturn s’està reunint amb el Govern Balear i preparant una possible desescalada. A més, els ha presentat un pla a les autoritats sanitàries que contempla fer test d’antígens a les portes de les discoteques d’Eivissa, entre altres mesures.

No és tan optimista Jesús Sánchez, president de l’Associació Balear d’Oci Nocturn, que no té cap tipus d’expectativa. Però assegura que: “estem preparats per una reobertura com més aviat millor”. I afegeix que: “els locals d’oci nocturn que puguin oferir una oferta que es realitzi a l’exterior seran els primers a obrir. Mentre que les discoteques que només poden tenir activitat al seu interior s’hauran de reinventar”.

Per la seva banda Marcial Quetglas, propietari de la discoteca Aqua d’Inca, veu molt complicat poder obrir el seu negoci aquest estiu. Espera poder fer-ho abans del “Dimecres Bo” una data molt important pel municipi inquer.

{Escolta l’entrevista d’IB3 Ràdio}

20/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris