X

Dura carta del batle de Capdepera contra la Guàrdia Civil i Aina Calvo

Rafel Fernández demana al Ministeri de l'Interior una investigació sobre l'actuació de la Guàrdia Civil davant l'agressió a dos policies locals

20/04/2021

Dura carta del batle de Capdepera contra la Guàrdia Civil i Aina Calvo

Continua la polèmica entorn de l’actuació de la Guàrdia Civil davant l’agressió a dos policies locals de Capdepera, el passat dia 2 a Cala Rajada. Ara, el batle de la localitat, Rafel Fernández, ha enviat una carta adreçada al Ministeri de l’Interior, a la Direcció General de la Policia i al Defensor del Poble.

En ella, es pot llegir, a més d’una exhaustiva explicació de la seva versió dels fets, que els agents del cos municipal encara romanen de baixa. Fernández acusa la Guàrdia Civil d’Artà de dilatar molt en el temps la detenció, fins al punt que finalment l’entrega dels presumptes responsables va ser voluntària.

També assegura que la delegada del Govern central a les Illes, Aina Calvo, es va riure quan durant la reunió celebrada el passat dia 14, li varen demanar una investigació: “Interpel·lada la delegada del Govern perquè obrís una investigació amb la finalitat de revisar els fets, de la mateixa manera que es faria amb qualsevol altre tràmit administratiu, amb una revisió d’ofici, la Sra. Calvo es va riure de la petició, perquè va trobar-la absurda“, assenyala en la carta.

Per tot això, el batle sol·licita una informació reservada, i que es depurin responsabilitats en cas que es trobi qualsevol tipus d’irregularitat.

20/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris