X

La Superlliga es dilueix

Només el Madrid i el Barcelona continuen endavant després de la renúncia de la resta de fundadors

21/04/2021

La Superlliga es dilueix

Els aficionats dels clubs anglesos s’han encarregat de fer saber al “big six” que havien comès una errada quan s’uniren a la Superlliga de Florentino Pérez. A Londres, els seguidors del Chelsea, en senyal de protesta, varen bloquejar el pas del bus del seu equip abans d’enfrontar-se al Brighton. Ni les paraules de la llegenda blue Peter Cech pareixien servir per calmar la multitud. A la gespa, els jugadors del conjunt rival escalfaven amb camisetes amb la frase: “El futbol és per als aficionats”, “Guanya-t’ho”.

Unes hores abans, a Manchester, una de les veus més autoritzades del City es posicionava públicament en contra de la Superlliga. Pep Guardiola prioritza els mèrits esportius.

Precisament el Manchester City seria el primer a fer marxa enrere mitjançant un comunicat oficial en què confirmava que es retirava del projecte. Els altres 5 conjunts britànics seguirien les seves passes durant les següents hores. Chelsea, Arsenal, TottenhamUnited i Liverpool. La plantilla dels reds ja va expressar la seva disconformitat amb la Superlliga. El propietari del club ha demanat disculpes als aficionats.

Boris Johnson ha donat suport a la rectificació dels clubs britànics. El primer ministre del Regne Unit ha afirmat a les xarxes socials que és el resultat correcte per a tothom.

L’espantada del futbol anglès ha tengut conseqüències. L’Atlètic de Madrid s’ha sumat a ells i avui dematí també ha anunciat que es desvincula del projecte. L’Inter de Milà, el Milà i la Juventus han seguit les seves passes durant el dematí.

Per tant, el Reial Madrid i el Barcelona són els únics que continuen endavant. En qualsevol cas, de ben segur que la Superlliga seguirà fent xerrar.

21/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris