X

Atraccions de fira a Pollença per als infants

L'Ajuntament muntarà tres atraccions de petit format per a infants al municipi

22/04/2021

Atraccions de fira a Pollença per als infants

El sector dels firaires s’ha posat en contacte amb alguns ajuntaments per instal·lar atraccions als municipis i poder reactivar l’activitat. A Pollença, després de valorar la proposta i comprovar la seva viabilitat, s’ha decidit muntar tres atraccions per als infants més petits durant un mes a la Plaça de ca les Monnares. L’objectiu és començar a avançar cap a la normalitat social.
No coincidiran amb cap celebració del poble, però l’objectiu és tornar, a poc a poc, a la normalitat, respectant les mesures sanitàries i garantint la seguretat de tots els ciutadans. De moment es muntaran tres atraccions de petit format a la Plaça de Ca les Monnares de Pollença, i una a la plaça del Port.
El sector dels firaires ha estat un dels més colpejats per la pandèmia, fa més d’un any i mig que no se celebren fires de gran format. Aquestes iniciatives, els permeten remuntar tímidament.
A partir de demà horabaixa o dissabte com a tard s’obriran al públic, i s’hauran de seguir en tot moment les recomanacions sanitàries, principalment la cabuda per no causar aglomeracions.

22/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris