X

L’alleugeriment de les restriccions a Menorca elimina la limitació a dos nuclis de convivència

El Govern obliga a fer una pausa als bars de Menorca per evitar el 'tardeo' dels caps de setmana

22/04/2021

L’alleugeriment de les restriccions a Menorca elimina la limitació a dos nuclis de convivència

El Govern balear aprovarà un paquet de mesures relacionades amb la Covid que suposaran, en la pràctica, una lleugera flexibilització pel que fa a les restriccions al sector d’hoteleria de Menorca a partir de dissabte.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, les ha comunicades aquest dijous als membres de la Mesa de Diàleg Social de l’illa. La més destacada: durant els caps de setmana permetran sopars als exteriors entre les 20 i les 22.30 hores. Entre les 18 i les 20 hores, el sector haurà de fer una pausa de dues hores per evitar els “tardeos“. Aquesta pausa no s’ha de fer en les vigílies de festius, que s’equiparen així a la situació que regeix per als dies laborables, de dilluns a dijous.

Les reunions als exteriors -aquest és un altre canvi- podran ser de fins a sis persones sense que necessàriament hagin de pertànyer a dos grups de convivents. Als interiors, es permetrà obrir els divendres, dissabtes i diumenges fins a les sis del capvespre en lloc de fins a les cinc, com fins ara.

De dilluns a dijous, les terrasses podran romandre obertes fins a les 22.30, en lloc de fins a les 22.00, com fins ara. El toc de queda nocturn s’amplia a partir de dissabte, com a la resta de les Illes, una hora més, fins a les onze de la nit.

Per altra banda, hi haurà la possibilitat d’ampliar l’aforament en esdeveniments esportius especials, prèvia autorització de la Conselleria, una al·lusió als propers play-offs de l’Hèstia Menorca, que podria acollir-se a aquesta norma si la situació sanitària de la plantilla ho permet.

22/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris