X

Flexibilitzacions insuficients per a la restauració

Alguns negocis dubten inclús si aplicar una de les novetats, obrir el tram de 20:00 a 22:30 per les molèsties que suposa

23/04/2021

Flexibilitzacions insuficients per a la restauració

Els bars i restaurants d’Eivissa entenen que la flexibilització per al sector que entrarà en vigor demà no és suficient i no comparteixen el criteri del govern. Alguns negocis dubten inclús si aplicar una de les novetats, obrir el tram de les vuit de la tarda a les deu i mitja de la nit, perquè hi veuen més entrebancs que beneficis.

El sector de la restauració a Eivissa no entén que amb la baixa incidència de contagis el Govern no hagi atès les seves demandes: com obrir una part dels interiors dels locals o les terrasses en jornada continuada i no en torn partit, i només entre setmana, amb la incomoditat que, asseguren, això suposa.

Des de demà, amb les noves mesures, els interiors continuaran tancats. Màxim de quatre persones per taula, això sí, sense límit de nuclis de convivència. L’altre punt de conflicte: el tancament obligatori entre les cinc i les vuit de la tarda, sense que el cap de setmana es pugui fer servir la franja de vuit a deu i mitja de la nit, només de dilluns a dijous.

Aquestes mesures s’aplicaran en les dues pròximes setmanes, fins al 9 de maig que finalitza l’estat d’alarma.

23/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris