X

Iglesias abandona un debat pel rebuig de Monasterio a condemar les amenaces rebudes pel candidat d’UP

El candidat d'Unides Podem va denunciar que haviar rebut una carta adreçada a ell que contenia 4 bales i una nota amb amenaces a la seva família

23/04/2021

Iglesias abandona un debat pel rebuig de Monasterio a condemar les amenaces rebudes pel candidat d’UP

El candidat d’Unides Podem a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, ha abandonat aquest divendres el debat electoral organitzat per la Cadena Ser. Ha estat després que la candidata de VOX, Rocío Monasterio, hagi qüestionat la veracitat de les amenaces de mort que ha rebut Iglesias. Poc després i pel mateix motiu, els candidats del PSOE, Ángel Gabilondo, i de Más Madrid, Mónica García, també han abandonat el debat pel mateix motiu.

Iglesias va denunciar aquest dijous vespre en el seu compte de Twitter que havia rebut una carta adreçada a ell que contenia quatre bales i una nota amb amenaces a la seva família. El candidat d’Unides Podem a la Comunitat de Madrid ha assegurat que denunciarà davant els jutjats les intimidacions rebudes i ha considerat que els autors amenacen la democràcia.

A més, el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez, també han rebut sobres similars amb coaccions i casquets de bala. Grande-Marlaska ha qualificat de “preocupants” les amenaces i ha anunciat que ja s’ha iniciat la investigació per a esclarir-les.

23/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris