X

‘Mare, d’on venen els infants’, de Caterina Valriu i Toni Galmés és el llibre més venut en català

El Gremi de Llibreters de Mallorca se mostra satisfet i agraït, després de la celebració del Sant Jordi 2021

23/04/2021

‘Mare, d’on venen els infants’, de Caterina Valriu i Toni Galmés és el llibre més venut en català

El Gremi de Llibreters de Mallorca se mostra satisfet i agraït, després de la celebració del Sant Jordi 2021 que s’ha celebrat als carrers de Palma i en la qual han participat centenars de persones de totes les edats. A diferència de l’any passat, 28 llibreries han pogut muntar els seus estands i sense descuidar les mesures de seguretat, centenars de persones han recorregut places i carrers a la recerca de llibres.

El més venut del Sant Jordi 2021

L’alegria és compartida: una bona passejada i moltes ganes de mirar, descobrir, fullejar i comprar llibres. Alguns dels autors que avui signaven han quedat sense existències.
‘Sira’, de Maria Dueñas, ha estat el llibre més venut en castellà, amb diferència. Altres que se repeteixen són ‘El infinito en un junco’, de Irene Vallejo o ‘La anguila’, de Paula Bonet.

En català destaquen temes com ‘Consumit pel foc’, de Jaume Cabré, ‘Dilluns ens estimaran’, de Najat el Hachmi;’ Set dies’, de Miquel Horrach, ‘La dona de la seva vida’, de Xavier Bosch, Breu historia de la germania mallorquina’, d’Albert Cassanyes.

Entre els llibres infantils més venuts destaca Mare, d’on venen els infants, de Caterina Valriu i Toni Galmés; I repeteixen els clàssics: El petit príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry i el conte de La llegenda de Sant Jordi

23/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris