X

Comença el toc de queda a les 23h amb la flexibilització de les mesures a les Balears

A Mallorca i Eivissa: terrasses obertes també de 20h a 22h30 de dilluns a dijous

24/04/2021

Comença el toc de queda a les 23h amb la flexibilització de les mesures a les Balears

El Govern ha fet oficial avui noves mesures per prevenir nous contagis. N’hi ha dues. La primera de totes és el toc de queda. Des d’avui i fins dia 9 de maig (fins d’aquí a 15 dies) es podrà circular pel carrer fins a les 11 del vespre. És una hora més que fins ara.

La segona mesura que també s’aplica a totes les illes té a veure amb les reunions i trobades familiars. Únicament, es permet un màxim de 6 persones si són a l’exterior i un màxim de 6 també si es fan a l’interior d’una casa, però amb una condició, i és que en aquest cas, a l’interior, només poden ser d’un màxim de dos nuclis de convivència.

Però, si parlam de trobades socials, hi ha excepcions si són a terrasses de bars i restaurants i depenen de cada illa. En aquest cas, Mallorca i Eivissa estan al nivell 2 així que van juntes. Els interiors, continuen tancats i als exteriors es poden reunir fins a 4 persones, però no hi ha limitació de nuclis. Poden ser 4 persones de 4 nuclis diferents.

Hi ha més novetats també. La primera: les terrasses ja no estan limitades al 50%, sinó que ja es poden obrir completes. La segona: a partir d’ara els negocis hauran de continuar tancant a les 17 h de l’horabaixa, però de dilluns a dijous també podran obrir les terrasses de 20 a 22.30 h. ATENCIÓ: Només de dilluns a dijous. Molts restauradors de Mallorca ja han dit que no els surt a compte obrir aquestes dues hores i mijta al vespre.

24/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris