X

Ganes de llibres i de cultura en un Sant Jordi atípic

Entre els munts de llibres, els més venuts han estat: "Sira", de Maria Dueñas, en castellà, i "Mare, d'on venen els infants", de Caterina Valriu i Toni Galmés, en català

24/04/2021

Ganes de llibres i de cultura en un Sant Jordi atípic

Multitud de persones sortiren ahir al carrer per gaudir del Dia del Llibre. Un 23 d’abril atípic i marcat per la situació sanitària actual. Manco paradetes, només 28 llibreries al carrer repartides per 12 indrets a Palma. Però les ganes de lectura, de tocar i ensumar els llibres, ha tornat a marcar, per sort, la jornada.

Gent mirant, fullejant i comprant llibres, però sense aglomeracions si es compara amb els Sant Jordis passats. El bon ambient és el que més entusiasma els visitants; hi ha ganes de relacionar-se.

I els autors dels llibres, sorpresos amb l’afluència; n’hi ha que han venut tots els exemplars que duien. Sant Jordi anima a comprar llibres i a llegir-los.

I en aquesta festa no hi falten les roses, són tradicions que perduren i que, enguany, s’han tornat a repetir.

Això sí, manco activitats com els conta-contes…les aglomeracions s’han d’evitar, és primordial mantenir la distància de seguretat.

I entre els munts de llibres, els més venuts han estat: “Sira”, de Maria Dueñas, en castellà, i “Mare, d’on venen els infants”, de Caterina Valriu i Toni Galmés, en català.

24/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris