X

Alguns hotels d’Eivissa es preparen per la seva reobertura al maig

Tot i això, la Federació Hotelera d'Eivissa no espera tenir bones xifres d'ocupació fins al mes de juliol

25/04/2021

Alguns hotels d’Eivissa es preparen per la seva reobertura al maig

A partir de la setmana que ve i, de manera esglaonada, es començaran a reobrir alguns hotels. Tot i això, la Federació Hotelera d’Eivissa no espera tenir bones xifres d’ocupació fins al mes de juliol

Dia 30 d’abril reobriran els primers hotels de temporada, entre ells l’Hotel Santos, ubicat aquí a Platja d’en Bossa. L’Hotel Santos pertany a la cadena hotelera Concept Hotel Group: tenen sis establiments a l’illa que aniran obrint progressivament.

Entre l’Hotel Santos i l’Hotel Grand Palladium, que també reobrirà el 30 d’abril, sumen una quinzena d’establiments a l’illa que obriran progressivament. I ho faran amb preus ben diferents en funció del mes. Els primers dies, reservar l’habitació més barata al Santos costarà uns 100 euros mentre que el 31 de juliol la mateixa habitació puja als 400 euros. Al Grand Hotel Palladium, també es multiplica el preu segons avanci la temporada.

A partir dels mesos de maig i juny començarà a haver-hi moviment, però la patronal hotelera creu que serà en els mesos centrals quan es registrin bones xifres d’ocupació. A partir de setembre, de moment, tenen dubtes.

25/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris