X

Balears continua desconvocant als docents per a la segona dosi d’AstraZeneca

La Conselleria de Salut assegura que espera que el Ministeri de Sanitat es pronunciï sobre si es pot posar una segona dosi d'aquest vaccí

26/04/2021

Balears continua desconvocant als docents per a la segona dosi d’AstraZeneca

Imatge d'arxiu d'unes xeringues.

Balears continuarà desconvocant al llarg d’aquesta setmana als docents que havien de rebre una segona dosi de la vacuna contra la covid fins que el Ministeri de Sanitat es pronunciï sobre si es pot posar una segona dosi d’AstraZeneca.

Així ho ha confirmat aquest dilluns la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, durant una reunió amb el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March.

Salut s’ha compromès a informar Educació quan hi hagi una confirmació i tornar a convocar als docents quan sigui oportú.

La consellera Gómez ha recordat que una sola dosi de la vacuna d’AstraZeneca proporciona una immunitat de fins al 70% i redueix el risc d’ingrés hospitalari en un 95%. A més, ha subratllat que totes les vacunes autoritzades són segures.

Durant la trobada, Educació també ha traslladat a Salut l’evolució “favorable” de la pandèmia de la covid-19 en els centres educatius de la comunitat. Des d’Educació han destacat que fa cinc setmanes que no hi ha cap positiu entre els docents de les Illes i que al voltant de 17.000 professionals dels centres educatius ja han estat vacunats.

26/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris