X

Identificat l’autor de la carta amb una navalla amb sang adreçada a la ministra Maroto

L'home no ha volgut ocultar la seva identitat, ja que va posar el seu nom en el remitent

26/04/2021

Identificat l’autor de la carta amb una navalla amb sang adreçada a la ministra Maroto

La persona que ha remès una carta a la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, amb una navalla aparentment amb sang, és un veí d’El Escorial, a Madrid, que, pel que sembla, pateix problemes psiquiàtrics.

Així ho han assegurat a l’agència Efe aquest dilluns fonts pròximes a la investigació, que han assenyalat que l’home no ha volgut ocultar la seva identitat, ja que va posar el seu nom en el remitent d’un sobre embuatat adreçat a la ministra i enviat a la seu del Ministeri, en el número 162 del passeig de la Castellana.

Segons ha confirmat a Efe el gabinet de Maroto, el sobre postal estava adreçat al seu nom i ha estat la seva secretària qui aquest matí ha trobat l’enviament.

Fonts de la investigació han indicat que la navalla estava oculta entre CDs. Es tracta d’una carta ordinària que procedeix d’El Escorial i amb data del 21 d’aquest mes.

El dia 23 va passar el sobre pel control de seguretat, com figura en el segell que apareix imprès en el paquet i on pot llegir-se: “Seguretat, Revisat en equip de Raigs X”. La navalla, amb mànec marró rematat amb una cadeneta, té diverses taques, que podrien ser de sang, de color vermell tant en l’anvers com en el revers.

El cas ja ha estat judicialitzat, segons les mateixes fonts.


Armengol condemna l’amenaça per carta a la ministra Reyes Maroto

26/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris