X

El festival menorquí Pedra Viva no se celebrarà enguany a les pedreres de Líthica

Després de 9 anys a aquest espai, l'organització d'aquest programa cultural no ha arribat a un acord amb la fundació Líthica

26/04/2021

El festival menorquí Pedra Viva no se celebrarà enguany a les pedreres de Líthica

Desavinences econòmiques han estat el principal punt de desacord entre l’associació cultural que organitza el festival Pedra Viva i la Fundació Líthica, que gestiona les pedreres. Des d’aquesta entitat creuen que el creixement de les dues parts i les visions diferents quant a l’ús de l’espai els ha duit a seguir els seus camins de manera independent.

L’equip del festival ja ha trobat espais alternatius. Un dels més significatius serà l’espai que els galeristes Hauser and Wirth inauguraran aquest estiu a l’illa del Rei, a Maó.

A banda del desacord pel festival, la mostra i residència d’artistes menorquins ‘Pedra en Viu’ es mantindrà a les pedreres de S’Hostal, arribant enguany a la quarta edició. Líthica cedirà un any més l’imponent espai per continuar omplint-lo d’espectacles locals durant tres dies d’agost. Ja s’han seleccionat els 9 projectes del 40 que s’hi han presentat.

26/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris