X

Can Picafort veu amb incertesa l’arribada de turistes alemanys

Només 4 hotels han obert, manco d'un 10 per cent de la planta

27/04/2021

Can Picafort veu amb incertesa l’arribada de turistes alemanys

Els hotelers de Can Picafort, a Santa Margalida, celebren els avenços amb la vacunació però la incertesa i la manca de turistes continua, quan només falten dos dies per començar el mes de maig. Avui s’han reunit amb la presidenta del Consell de Mallorca per encarar la reactivació econòmica del municipi de cara a la temporada turística, que ja hauria d’haver començat.
Només 4 hotels dels prop de 50 que hi ha a Can Picafort estan oberts, i la previsió d’obertura de la gran majoria és incerta, tot i les estratègies amb què fa feina el Govern.
A Can Picafort, per exemple, el principal mercat emissor és l’alemany, país que de moment marca una alta incidència de casos per Covid i que no està en condicions de contractar vacances.
Mentre no hi arribin turistes, els comerços i restaurants no poden obrir, a més molts han acumulat tantes pèrdues que veuen complicada la seva continuïtat. Aquesta manca de serveis serà un problema més, que arrossegarà el sector.
El Consell de Mallorca, continua amb les reunions amb els diferents municipis turístics per traçar estratègies i sobretot escoltar propostes, com han fet avui a Can Picafort.
Proposen reforçar les ajudes al sector i activar la cadena de col·laboracions publicoprivades com a mesura per sortir de la crisi.

27/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris