X

La Policia Local de Palma aparta dos coordinadors després del sopar de jubilació d’un agent

S'ha pogut constatar que entraren al quarter tres agents que estan apartats del cos i que es botaren el toc de queda

27/04/2021

La Policia Local de Palma aparta dos coordinadors després del sopar de jubilació d’un agent

L’Ajuntament ha apartat dels càrrecs de responsablitat dos coordinadors dels torns de capvespre i nit de la Policia Local des d’aquest dilluns. És una mesura cautelar mentre s’investiga la informació reservada que s’ha obert per esclarir el sopar que es va celebrar el 13 d’abril. Un instructor de la Conselleria d’Interior estudiarà les gravacions i altres proves. En acabar, podrà proposar sancions que podrien suposar deixar-los sense feina i sou o, en el cas més greu, l’expulsió del cos.

Això perquè han pogut constatar que accediren al quarter de Sant Ferran tres policies locals que ara estan apartats del cos. Són Rafel Puigrós i Alberto Juan, condemnats per assetjar Sonia Vivas, i Carlos Vallecillo. S’ha demostrat que no respectaren el toc de queda més enllà de les 10 de la nit i se’ls ha aixecat una proposta de sanció per aquest motiu.

Segons Cort, el sopar es va celebrar el 13 d’abril per acomiadar un company que es jubilà, en el seu darrer dia de servei. L’Ajuntament assegura que es va respectar la capacitat màxima d’aquesta sala, situada dins el quarter. Un dels coordinadors que ha estat apartat del càrrec és Carlos Tomàs, un agent processat a dos judicis per corrupció que s’enfronta a penes de 12 anys de presó i que va ser readmès per la policia local recentment.

27/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris