X

Els primers usuaris de ‘Sojorn’ arribaran el maig

El pare Jaume Alemany ha convertirt aules de catequesi de la parròquia del Rafal de Palma en habitacions per a gent que no té on residir.

27/04/2021

Els primers usuaris de ‘Sojorn’ arribaran el maig

A la Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat hi van joves treballadors que no han pogut fer feina la temporada d’estiu o famílies que han vist minvar els ingressos per la crisi COVID i que estan en emergència habitacional perquè han perdut ca seva.

Precisament aquesta necessitat urgent d’habitatge impulsà Jaume Alemany a reconvetir les aules de catequesi d’aquesta parròquia palmesana en un habitatge compartit. Ara ja ho tenen tot enllestit: 10 habitacions, individuals i múltiples per acolliment temporal de fins a 30 persones. Els primers ocupants arribaran a principi de maig. Tendran, a més d’habitacions, zones comunes, cuina, i un gran menjador i hauran de fer vida comunitària.

El projecte ‘Sojorn‘ s’ha finançat amb les aportacions de prop de 300 persones i entitats. La cuina i les cadires també són donacions i venen de l’hotel Formentor. A més, els voluntaris, són un pilar de “Sojorn”.

La parròquia i una treballadora social ja fan feina per triar les persones amb la necessitat d’ajuda més urgent.

27/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris