X

Tímida obertura dels bars i restaurants al vespre a la Part Forana

Alguns empresaris creuen que no els surt a compte servir sopars

27/04/2021

Tímida obertura dels bars i restaurants al vespre a la Part Forana

Aquest dilluns, els bars i restaurants varen poder oferir sopars a les seves terrasses després de quatre mesos sense tenir aquesta oportunitat. A les grans ciutats de les Balears, com Palma o Eivissa, va tenir una molt bona acollida. A la Part Forana, però, hi ha més diversitat d’opinions i una ocupació irregular de les taules habilitades.

Aquest dimarts, a sa Pobla només han obert quatre dels deu bars que hi ha a la rodalia de la plaça Major. Aquest dimecres se n’hi sumarà un cinquè, el qual avui gaudeix del seu dia de festa setmanal. Els propietaris dels establiments que romanen tancats expliquen que no obrin perquè, realment, no els hi surt a compte. Fins i tot, alguns, diuen que no ho faran fins que no s’acabi l’estat d’alarma. Per contra, però, els locals que han aixecat la persiana en aquesta franja vespertina asseguren que han rebut nombroses reserves, i per això poden assegurar que tendran clients.

Pel que fa a Inca, alguns dels responsables dels bars i restaurants que dilluns obriren expliquen que, tot i tenir alguns clients, varen fer poca feina.

27/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris