Gran nit de Llull a l’Eurolliga

El Madrid es manté viu a la competició gràcies als 20 punts del menorquí

28/04/2021

El Reial Madrid situa la sèrie davant l’Efes en un 2 a 1 per als turcs. I tot gràcies a la remuntada èpica anit al Wizink Center. Tot i el bon inici del Reial Madrid amb un parcial de 5 a 0, l’Efes seria el dominador del partit. Els turcs, que varen arribar a tenir 15 punts d’avantatge al marcador, pareixien sentenciar l’eliminatòria. A falta de 5 minuts, el Madrid perdia 61 a 74. Però un parcial al tram final de 19 a 2 va resoldre el partit per als blancs. La remuntada semblava impossible, però era l’hora de l’increible Llull. El maonés va fer vint punts, dos rebots i set assistències en 21 minuts. Quatre triples de set intents. Dos d’ells vitals al tram final. Sumats als d’Abalde, el mallorquí Rudy Fernández i Thomkins, i la contribució de Garuba des de la pintura, els blancs forcen el quart partit.